Забійний цех та обвалка

У виробничому процесі переробки м’яса в готову продукцію ми відмовилися від використання генетичо-модифікованих (ГМО) компонентів в технологічному циклі виробництва та створили власний закритий цикл екологічного виробництва.

М’ясопереробне підприємство ПП Агротехспілка «Україна» засновано 2001 року. Наше підприємство зарекомендувало себе як виробник високоякісних елітних м’ясних виробів. Ми створюємо м’ясну продукцію вищого та середнього цінового сегменту, при цьому маємо якісну продукцію з дуже конкурентоспроможними цінами і лише з мінімальною кількістю необхідних в виробництві добавок. Колектив підприємства цілеспрямовано і наполегливо працює над підвищенням рівня якості м’ясних продуктів і розширенням асортименту продукції, чим і забезпечує достойне місце бренду «Карапишівські ковбаси» на вітчизняному ринку м’ясопродуктів.

ПП Агротехспілка «Україна» в співпраці зі СТОВ “Агросвіт” забезпечує високу якість та екологічну чистоту м’яса та продуктів переробки, оскільки вирощування м’ясного поголів’я відбувається безпосередньо в селі Карапиші Миронівського району Київської області. на власній кормовій базі за умов дотримання найвищих стандартів гідних європейської країни. З 2013 року працюємо по системі управління безпечністю харчових продуктів, що відповідає вимогам національного стандарту ДСТУ ІSO 22000:2007.

Ковбасний цех

ПП Агротехспілка «Україна» випускає широкий асортимент ковбас та м’ясних виробів під власною торговою маркою – ТМ “Карапишівські ковбаси”.

Ковбасний цех ПП Агротехспілка «Україна» – це передове виробництво, з високою якістю санітарного контролю та сучасним високотехнологічним обладнанням. Для виробництва ковбас, шинки та інших м’ясних виробів підприємство використовує лише свіже м’ясо власного виробництва, натуральні спеції та інгридієнти від перевірених постачальників. В основі наших рецептур ГОСТи з доробками наших технологів, які прагнуть поліпшити смакові якості ковбас та м’ясних виробів ТМ “Карапишівські ковбаси”. Ми завжди раді запропонувати Вам багатий асортимент смачних ковбас та іншої м’ясної продукції.